Nosaltres

Mente, Vida y Sociedad és un centre dedicat a l’estudi integrat de la consciència, l’ecologia, l’ètica i la filosofia social i política.

Fundadors

Dr. Juan Manuel CincuneguiJuan Manuel Cincunegui

Juan Manuel és Llicenciat i Doctor en Filosofia per la Universitat Ramon Llull i Doctor en Ciutadania i Drets Humans per la Universitat de Barcelona. Està realitzant un tercer doctorat en Sociologia a la Universitat de Barcelona.

Actualment és professor en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) en el Màster universitari en Humanitats: Art, Literatura i Cultura Contemporànies, on imparteix la matèria de Filosofia contemporània. És professor de la Llicenciatura en Ciències Religioses i el Màster en Diàleg interreligiós, ecumènic i cultural del Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB-URL), on imparteix les matèries d’Antropologia filosòfica, Religions i drets humans, Budisme, Sociologia de la Religió i Psicologia de la Religió.

Va realitzar estudis budistes, entre els anys 1992 i 2000, en diversos instituts i monestirs a Índia, Nepal i Sri Lanka. Va ser ordenat monjo budista per S. S. Dalai Lama. Va realitzar diversos anys de retir solitari i s’ha exercit com a instructor, intèrpret i conferenciant en centres budistes d’Àsia, Europa i Amèrica Llatina.

Juan Manuel també es dedica a la traducció de llibres de l’anglès al castellà.

És fundador i docent en Ment, Vida i Societat. Centre per a l’estudi de la consciència, l’ecologia i l’ètica social.

Pàgina web personal

 

Lic. Agustina Risolo Agustina Risolo

Llicenciada en Administració d’Empreses i Postgrau en Màrqueting per la Universitat Catòlica Argentina. Té una àmplia i variada experiència en la seva professió en empreses multinacionals i en organitzacions sense ànim de lucre.

És fundadora i coordinadora general de Mente, Vida y Sociedad.

Col·laboradors

Lic. Agustina Risolo Lucila Armando

 

 

 

Ing. Horacio Mazzini

Horacio Mazzini