Nosaltres

Mente, Vida y Sociedad és un centre dedicat a l’estudi integrat de la consciència, l’ecologia, l’ètica i la filosofia social i política.

Director

Dr. Juan Manuel CincuneguiDr. Juan Manuel Cincunegui

Juan Manuel és Llicenciat i Doctor en Filosofia per la Universitat Ramon Llull i Doctor en Ciutadania i Drets Humans per la Universitat de Barcelona. Està realitzant un tercer doctorat en Sociologia a la Universitat de Barcelona.

Actualment és professor en la Universitat Oberta de Catalunya (UOC) en el Màster universitari en Humanitats: Art, Literatura i Cultura Contemporànies, on imparteix la matèria de Filosofia contemporània. És professor de la Llicenciatura en Ciències Religioses i el Màster en Diàleg interreligiós, ecumènic i cultural del Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona (ISCREB-URL), on imparteix les matèries d’Antropologia filosòfica, Religions i drets humans, Budisme, Sociologia de la Religió i Psicologia de la Religió.

Va realitzar estudis budistes, entre els anys 1992 i 2000, en diversos instituts i monestirs a Índia, Nepal i Sri Lanka. Va ser ordenat monjo budista per S. S. Dalai Lama. Va realitzar diversos anys de retir solitari i s’ha exercit com a instructor, intèrpret i conferenciant en centres budistes d’Àsia, Europa i Amèrica Llatina.

Juan Manuel també es dedica a la traducció de llibres de l’anglès al castellà.

És fundador i docent en Ment, Vida i Societat. Centre per a l’estudi de la consciència, l’ecologia i l’ètica social.

Pàgina web personal

 

Coordinadora general

Lic. Agustina Risolo Llic. Agustina Risolo

Llicenciada en Administració d’Empreses i Postgrau en Màrqueting per la Universitat Catòlica Argentina. Té una àmplia i variada experiència en la seva professió en empreses multinacionals i en organitzacions sense ànim de lucre.

És co-fundadora i coordinadora general de Mente, Vida y Sociedad.

Col·laboradors

Lic. Agustina Risolo Llic. Lucila Armando

Llicenciada en Música amb especialitat en l’Direcció Coral i Orquestral per la Universitat Catòlica Argentina. S’exerceix com a professora de música i directora coral als col·legis. Lucila coordina Mente, Vida y Sociedad a l’ Argentina.

 

Ing. Horacio Mazzini

Ing. Horacio Mazzini

Enginyer industrial per la Universitat de Buenos Aires. Horacio coordina els grups d’estudi de Mente, Vida y Sociedad a San Isidro, Argentina.

 

Yoonah Kim ParkYoonah Kim Park

Yoonah ve del món de l’empresa cultural, és experta nel mercat de l’art. Coordina els grups d’estudi de Mente, Vida y Sociedad a Barcelona .