Nosaltres

Mente, Vida y Sociedad és un centre dedicat a l’estudi integrat de la consciència, l’ecologia, l’ètica i la filosofia social i política.

Fundadors

Juan Manuel Cincunegui

Dr. Juan Manuel CincuneguiJuan Manuel Cincunegui (Buenos Aires, 1967) és llicenciat i doctor en Filosofia per la Universitat Ramon Llull, i doctor en Ciutadania i Drets Humans per la Universitat de Barcelona. Ha estat professor a la Facultat de Filosofia de la Universitat del Salvador, Argentina, i consultor de l’Organització Internacional per a les Migracions (OIM) i el Govern de la República Argentina. Actualment és professor a la Universitat Oberta de Catalunya i a l’Institut Superior de Ciències Religioses de Barcelona – Universitat Ramon Llull. Imparteix cursos de filosofia contemporània, filosofia social i política, drets humans i interculturalitat. És membre del «Grup de recerca en Ètica Econòmic-social i epistemologia de les Ciències Socials» (GREECS) al Departament de Sociologia, Facultat d’Economia i Empresa de la Universitat de Barcelona, ​​on estudia la relació entre capitalisme i democràcia. És autor de nombrosos articles acadèmics i del llibre: Miseria planificada. Derechos Humanos y neoliberalismo, Madrid: Dado Ediciones, 2019.

Entre 1992 i 2000, va realitzar estudis de filosofia i pràctiques budistes a l’Índia, Nepal i Sri Lanka. Va ser ordenat monjo budista per S.S. Dalai Lama. Va estar diversos anys de retir solitari. Ha servit com a docent i instructor en aquestes matèries en diverses institucions educatives a Àsia, Europa i Amèrica Llatina. És fundador i director de Ment, vida i societat, un centre dedicat a l’estudi de la consciència, l’ecologia i l’ètica social.

Pàgina web personal

Agustina Risolo

Lic. Agustina Risolo Llicenciada en Administració d’Empreses i Postgrau en Màrqueting per la Universidad Católica Argentina. Té una àmplia i variada experiència en trade màrketing, vendes i gestió cultural en empreses multinacionals i en organitzacions sense ànim de lucre.

En Mente, vida y sociedad es dedica a la coordinació dels grups d’estudi, presencials i a distància, a l’organització de cursos, retirs i conferències en diferents ciutats d’Espanya i d’Argentina. A més, s’ocupa de l’administració, comunicació i màrqueting.