Nosaltres

Mente, Vida y Sociedad és un centre dedicat a l’estudi integrat de la consciència, l’ecologia, l’ètica i la filosofia social i política.

 

Agustina Risolo

Llicenciada en Administració d’Empreses i Postgrau en Màrqueting per la Universitat Catòlica Argentina. Va treballar per a empreses multinacionals en llocs executius a Buenos Aires i Barcelona, i l’any 2011 a Buenos Aires, l’Argentina, va fundar Ment, Vida i Societat. 

LinkedIn

 

 

Juan Manuel Cincunegui de la Vega

Juan Manuel Cincunegui és un acadèmic i investigador en els camps de la filosofia i la sociologia. Posseeix múltiples doctorats atorgats per la Universitat Ramon Llull i la Universitat de Barcelona, amb especialitzacions en filosofia, drets humans i sociologia. La seva obra acadèmica abasta diverses àrees, incloent-hi l’ètica, la filosofia política i la filosofia contemporània.

Cincunegui també ha estudiat extensament el budisme a l’Índia, Nepal i Sri Lanka, i ha liderat pràctiques de meditació des de 1998. La seva carrera docent inclou cursos en institucions educatives d’Àsia, Amèrica Llatina i Europa. En l’àmbit acadèmic ha servit en els programes d’estudi de grau i postgrau en la Universitat Oberta de Catalunya, l’Institut de Ciències Religioses de Barcelona, i en la Facultat de Filosofia i Teologia de San Miguel de la Universitat del Salvador (Buenos Aires).

És membre actiu de diversos grups de recerca, i ha escrit llibres com «Charles Taylor y la identidad moderna», «Miseria planificada. Derechos Humanos y Neoliberalismo» i «Mente y política. Dialéctica y realismo desde la perspectiva de la liberación».

 

Pàgina web personal