Nosaltres

Mente, Vida y Sociedad és un centre dedicat a l’estudi integrat de la consciència, l’ecologia, l’ètica i la filosofia social i política.

 

Agustina Risolo

Llicenciada en Administració d’Empreses i Postgrau en Màrqueting per la Universitat Catòlica Argentina. Va treballar més de quinze anys per a empreses multinacionals en llocs executius a Amèrica Llatina i Europa, i l’any 2011 a Buenos Aires, l’Argentina, va fundar Ment, Vida i Societat. 

LinkedIn

 

 

Juan Manuel Cincunegui de la Vega

Llicenciat i doctor en Filosofia per la Universitat Ramon Llull (2010), doctor en Ciutadania i Drets Humans per la Universitat de Barcelona (2018), i doctor en Sociologia per la Universitat de Barcelona (2023).

Va realitzar estudis budistes a l’Índia, Nepal i Sri Lanka (1992-1999), on va tenir l’oportunitat de fer extenses pràctiques meditatives en solitari. Des de 1998 ensenya filosofia budista i meditació.

Actualment està desenvolupant una recerca interdisciplinària en l’àmbit de la filosofia pràctica, amb especial èmfasi en la biologia cognitiva, la filosofia de la ment, la fenomenologia, i l’epistemologia i la psicología budista.

.

Pàgina web personal