Nosaltres

Mente, Vida y Sociedad és un centre dedicat a l’estudi integrat de la consciència, l’ecologia, l’ètica i la filosofia social i política.

 

Agustina Risolo

Llicenciada en Administració d’Empreses i Postgrau en Màrqueting per la Universitat Catòlica Argentina. Va treballar més de quinze anys per a empreses multinacionals en llocs executius a Amèrica Llatina i Europa, i l’any 2011 a Buenos Aires, l’Argentina, va fundar Ment, Vida i Societat. 

LinkedIn

 

 

Juan Manuel Cincunegui de la Vega

Llicenciat i doctor en Filosofia per la Universitat Ramon Llull, i Doctor en Ciutadania i Drets humans per la Universitat de Barcelona. Va realitzar estudis budistes a l’Índia, Nepal i Sri Lanka. Va realitzar extenses pràctiques de meditació en règim de retir solitari. Des de 1998, imparteix cursos de meditació i filosofia budista, a més de cursos universitaris d’ètica, filosofia política i filosofia contemporània en centres educatius d’Àsia, Amèrica Llatina i Europa. És autor de Misèria planificada. Drets humans i neoliberalisme, Charles Taylor i la identitat moderna i Dimensions de l’experiència. Introducció a les pràctiques contemplatives (en edició), a més de nombrosos articles acadèmics.

Pàgina web personal